Bílá kráva

JPEG

Nom du restaurant / Název restaurace : Bílá kráva.
Type de restaurant / Typ restaurace : haute gastronomie / vysoká gastronomie
Chef cuisinier / Šéfkuchař : Mme Víťa Bajčanová

JPEG

Adresse / Adresa  :
Rubešova 10
12000 Praha 2
République tchèque

Numéro de téléphone / Telefon :+420777261060
Site internet / Internetové stránky  : www.bilakrava.cz

Menu du diner du 21 mars 2016 / Menu k večeři 21. března 2016 :

Entrée/Předkrm  :
Kir Royal, Mořská sasanka s Bloody Mary a šneci po burgundsku marinovaní ve víně, zapečení v ulitách s česnekovo-bylinkovým máslem. Víno - Chablis AOC 2012, Billaud Simon Bourgogne
1er plat / 1. chod :
Hověží Bourguignone (uzrálá hovězí kýta marinovaná v červeném víně pozvolna brasírovaná v silné omáčce s koňakem, glazovanými cibulkami, mladou mrkví a slaninkou) podávané s bramborovým pyré. Víno - Pinot Noir 2012, Bourgogne Rossignol Trapet.
2ème plat / 2. chod :
Spider steak - Araignées steak (Velmi vzácná část hovězí kýty nazývaná pavouček. Steak má mramorovaní připomínající pavoučí síť a vyznačuje se velice zajímavou a odlišnou chuť od ostatních steaků. Jsme jedni z málo, kdo tento steak nabízí) s Ratatouille. Víno - Château Beaumont Cru AOC 2012, Bordeaux Haut Medoc.
Fromage(s) / Výběr sýrů :
Camembert. Víno - Côtes du Rhône La Dame AOC 2014, De La Mordorée.
Dessert / Dezert :
Domácí čokoládový fondant pečený ze 70% čokolády podávaný s tvarohovou zmrzlinou připravenou při -196°C za pomocí tekutho dusíku přímo před hosty. Víno - Royal o Porto 10 years.
Prix du menu / Cena menu :
1500,-Kč

Dernière modification : 24/07/2016

Haut de page