Tisková konference k projektu Goût de / Good France (10. března 2016) [fr]

M. Ondřej Balik (sponsor, House Champagne, Gourmand&Gourmet)

Během tiskové konference 10. března 2016 velvyslanec představil novinářům druhý ročník akce goût de France, která se uskuteční 21. března t.r. Šéfkuchař velvyslanectví i šéfkuchaři 9 z 11 restaurací vybraných do tohoto projektu v rámci České republiky tak měli možnost seznámit se svým menu. Byli to :

- Jean-Charles Berger, šéfkuchař bistro A table ! – Prague

JPEG

- František Flégl, šéfkuchař Alchymistic Club Restaurant - Františkovy Lázně

JPEG

- Víťa Bajčanová, šéfkuchařka, a Zdeněk Musil Bílá kráva – Prague.

JPEG

- Rémi Decroix, šéfkuchař, Eva Decroix Bistrot de papa - Horní Dubenky

JPEG

- Diana Sixtová, zástupkyně Merlot d’Or pro Čaba Restaurant - Plzeň a Zdeněk Mareš,šéfkuchař Passage Restaurant Wine & Dine – Prague

JPEG

- Jiří Kraic, šéfkuchař, Cyril Colin, Matěj Záhorský Café Záhorský - Prague,

JPEG

- Gregory Oliver, šéfkuchař Papi Oliver – Prague

JPEG

- Pavel Provázek, šéfkuchař, Soňa Zítková Tusculum – Karlovy Vary

JPEG

- Cyril Esneault, Šéfkuchař Francouzského velvyslanectví

JPEG

Šéfkuchaři restaurací Pot au Feu – Prague a Pod Zámkem Průhonice – Průhonice se tiskové konference bohužel nomohli zúčastnit.

Partneři večeře, která se bude 21. března souběžně podávat na velvyslanectví Merlot d’or, House of Champagne /Gourmand&Gourmet, představili vína a lihoviny, které budou při této příležitosti podávány. Velvyslanec poděkoval také skupině Martell-Mumm-Perrier-Jouët / Pernod-Ricard za její příspění k této večeři, kde se bude podávat cognac Martell.

M. Ondřej Balik (sponsor, House Champagne, Gourmand&Gourmet) - JPEG

Projev velvyslance zde

Dernière modification : 24/07/2016

Haut de page