Večeře Goût de / Good France (21. března 2016) [fr]

U příležitosti 2. ročníku projektu Goût de France přivítal velvyslanec 21. března na sto osob na gastronomické večeři. Zúčastnili se jí také státní tajemník pro evropské záležitosti Tomáš Prouza a řada osobností z oblasti ekonomiky, médií a umění.

Čtěte zde projev velvyslance (v češtině)

Jean-Pierre Asvazadourian, velvyslanec Francie v České republice
Tomáš Prouza, naproti, státní tajemník pro evropské záležitosti


Menu :

Jehněčí v bylinkové krustě, aromatická šťáva z výpeku, houbové frikasé a polenta
Polévka z krevet, svatojakubských mušlí a slávek s restovaným pórkem
Dezert se zeleným čajem a kokosem
Sýry Pont-l'Evêque, Rocamadour a Fourme d'Ambert
Medailonky z mníka se sépiovým inkoustem, peperonata a pražená rýže

11 restaurací v České republice se zapojilo do tohoto projektu a
nabídlo gastronomickou večeři :

Ohlédnutí za tiskovou konferencí k projektu Goût de / Good France (10. března 2016)

O projektu píší také:

Čtěte zde prezentaci akce.

Dernière modification : 24/07/2016

Haut de page