A Table
Nom du restaurant / Název restaurace : à table
Type de restaurant / Typ restaurace : bistrot/bistro
Chef cuisinier / Šéfkuchař : M. Jean-Charles Berger
Adresse / Adresa :
Mařákova 10
16000 Praha 6
République tchèque
Numéro de téléphone / Telefon : +420724775573
Réseau social / Sociální sítě : Bistro à table
Menu du diner du 21 mars 2016 / Menu k večeři 21. března 2016 :
Entrée/Předkrm :
1. Minigaletky s květákovou pěnou a uzeným pstruhem
2. Foie gras s rybízovým želé
1er plat / 1. chod :
Pošírovaný filet z okouna s řeřichovou omáčkou a topinamburovým pyré
2ème plat / 2. chod :
Jehněčí hřebínky pečené v bylinkové krustě, špenátové pusinky, glazovaná karotka sous-vide
Fromage(s) / Výběr sýrů :
Talíř francouzských sýrů
Dessert / Dezert :
Variace čokoládových truffles : lanýž, levandule, malina.
Prix du menu / Cena menu :
990,-Kč